Werking

foto5

Doelgroep

‘Het Jungle Paleis’ biedt dagopvang aan maximum 18 kinderen met een leeftijd van 0 tot maximum 3 jaar.
Meestal gaan de kindjes op 2,5 jaar naar de kleuterschool. Is dit door omstandigheden niet mogelijk, kan men uitzonderlijk tot 3 jaar blijven. Dit moet op 2 jarige leeftijd van het kind besproken worden.

Verzekering

Alle kindjes zijn bij ons verzekerd via de verzekering ‘Burgerlijke Aansprakelijkheid’, alsook is er een verzekering tegen lichamelijke ongevallen afgesloten.

Inschrijving

Er worden geen inschrijvingen aanvaard onder de 2 dagen/week. Dit in het welzijn van het kind. Indien u beslist om ons uw kindje toe te vertrouwen, wordt er een “Schriftelijke Overeenkomst” ingevuld. Deze is voor u en ‘Het Jungle Paleis’ bindend van zodra de waarborg betaald is.

Wenperiode

Om kind, ouders en begeleiding de kans te geven elkaar op een rustig moment te leren kennen is er een wenperiode. Voor de aanvankelijke startdatum, wanneer u nog niet gaat werken, kan u uw kindje 1 keer 2 uurtjes naar de opvang brengen en 1 keer komen mama en kindje samen op de middag om met ons alles te overlopen. Zo heeft u de tijd om informatie uit te wisselen en uw kindje kan geleidelijk wennen aan de opvang.

Omdat wij deze wenperiode heel belangrijk vinden, wordt hiervoor geen bijdrage aangerekend. Indien u een langere wenperiode wenst wordt deze wel aangerekend aan €16/halve dag en €26 voor een hele dag.

Meebrengen

GELIEVE ALLES MET NAAM VAN UW KIND TE VOORZIEN!!!!

Elk kind heeft een eigen vakje om persoonlijke spullen in op te bergen.

  • Tutje (om bij ons te laten)
  • Indien nodig flessenvoeding ( de juiste hoeveelheden melkpoeder in handige potjes + flessen met de nodige hoeveelheid water in), afgekolfde melk, dieetvoeding
  • Reserve fles met onopgeloste melkpoeder, ook wanneer uw kindje al vaste voeding eet.
  • Voldoende aangepaste reservekleding
  • Pak luiers
  • Neuspeertje of fysiologisch water
  • Kopie isis kaart
foto3